Zonnebanken - Ergoline Inspiration 400

Ergoline Inspiration 400

Een bruiningsboost bij zonnestudio Suncare Mijdrecht voor de beginnende bruiner! Dat is de beste omschrijving van deze Advantage 400 turbo power. Met zo’n opstelling van de lampen en reflectoren is de UV-power gegarandeerd! Net als bij de overige Ergoline zonnebanken ervaar je de luxe van uitstekend ligcomfort en verkoelende lichaamsventilatie. Je hebt daarbij keuze uit de automatische werking of de handmatige instelling.

Exclusief aan deze zonnebank is echter de airconditioning. Je kunt niet alleen het ligvlak aangenaam koelen, maar ook de luchtstromen in de bruiningstunnel! Met een muziekje met stereo sound erbij is het tijd om heerlijk te ontspannen en met een mooie bruine teint onder de zonnebank vandaan te stappen. Beleef zelf de luxe van een optimaal klimaat tijdens het zonnen!

Prijs: € 13,00
Duur: max. 20 minuten

Zonnen vanaf 18 jaar!

Op je 18e verjaardag mag je eindelijk professioneel zonnen bij SunCare!! Vanzelfsprekend kijk je daar natuurlijk al tijden naar uit!! Omdat je jarig bent én om je kennis te laten maken hoe heerlijk een wekelijkse zonsessie is, krijg je de eerste zonsessie geheel GRATIS! In te leveren tot 10 dagen na je verjaardag, legitimatie verplicht. Je krijgt dan een uitgebreide kennismaking met de apparatuur, advies over je huidtype en bijbehorende type zonnebank en gebruik van cosmetica.

Bij SunCare mag je vanaf je 18e jaar gebruik maken van de zonne-apparatuur. Dat is al sinds 2008 zo, nadat de Europese Regelgeving omtrent veilig en verantwoord zonnen is ingegaan. Helaas kunnen we je niet eerder toelaten als je nog geen 18 bent. Ook al heb je wel eens bij andere studio’s onder de zonnebanken gelegen.

Acties

Volg ons op Facebook en Instagram voor huidige acties!

Blijf op de hoogte van het laatse nieuws!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.