Zonnebanken - Ergoline Excelence 800

Ergoline Excelence 800

Optimale bruiningsprestatie! Dat is het effect van deze top zonnebank in SunCare Mijdrecht! Op ieder moment wordt het volledige bruiningsvermogen gegarandeerd. Je stapt dus met een mooie teint onder de zonnebank vandaan. Dankzij de extra lampen ter hoogte van je nek en schouders oog je ook op die plaatsen natuurlijk bruin. En dat zijn niet de enige extra voordelen van deze comfortabele Excellence 800.

De ruime bruiningstunnel en het extra brede Multi Relax-ligvlak zorgt dat je gegarandeerd uitrust en zo houdt de voice guide je tijdens het zonnen goed op de hoogte. Een vriendelijke stem geeft uitleg over iedere bedieningsfunctie waar je voor kiest. Bijvoorbeeld als je de verkoelende nevels of de vitaliserende aromageur aanzet. Of als je besluit gebruik te maken van de afzonderlijke ligvlakkoeling, verkwikkende luchtstromen en extra gezichtsventilatie. Ook de Climatronic is op het display in te stellen.

Prijs: € 14,00
Duur: max. 20 minuten

Zonnen vanaf 18 jaar!

Op je 18e verjaardag mag je eindelijk professioneel zonnen bij SunCare!! Vanzelfsprekend kijk je daar natuurlijk al tijden naar uit!! Omdat je jarig bent én om je kennis te laten maken hoe heerlijk een wekelijkse zonsessie is, krijg je de eerste zonsessie geheel GRATIS! In te leveren tot 10 dagen na je verjaardag, legitimatie verplicht. Je krijgt dan een uitgebreide kennismaking met de apparatuur, advies over je huidtype en bijbehorende type zonnebank en gebruik van cosmetica.

Bij SunCare mag je vanaf je 18e jaar gebruik maken van de zonne-apparatuur. Dat is al sinds 2008 zo, nadat de Europese Regelgeving omtrent veilig en verantwoord zonnen is ingegaan. Helaas kunnen we je niet eerder toelaten als je nog geen 18 bent. Ook al heb je wel eens bij andere studio’s onder de zonnebanken gelegen.

Acties

Volg ons op Facebook en Instagram voor huidige acties!

Blijf op de hoogte van het laatse nieuws!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.